РФ планує відновити енергетичний терор після того, як суттєво знизиться температура - Шмигаль

Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що росія планує відновити масований енергетичний терор після того, як суттєво знизиться температура. Про це Шмигаль сказав на розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

“Тому готуємося до зими з урахуванням усіх безпекових факторів. Маємо абсолютно достатній запас у сховищах: понад 15,5 млрд кубів газу та 1,3 млн тонн вугілля", - зазначив Денис Шмигаль.

Спільними ж пріоритетами центральної влади, регіонів та громад Денис Шмигаль назвав завершення підготовки до зими, старт та успішне проходження опалювального сезону, відновлення інфраструктури, житла, соціальних і критичних об’єктів, забезпечення соціальної складової.

Нагадаємо, у ДТЕК прогнозують непросту зиму через імовірні обстріли енергооб'єктів. 

Як повідомлялося, генсек НАТО заявив, що путін знову готується використати зиму як зброю проти України. 

Також нагадаємо, що очільник Міненерго порекомендував українцям купувати на зиму генератори. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті