РФ атакувала КАБами Дергачі на Харківщині - є поранені, у тому числі шестеро дітей

Російські окупанти вдень 2 травня завдали ударів керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі в Дергачах на Харківщині, внаслідок чого семеро людей отримали поранення, шість із них - діти. Про це повідомив у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Двоє з дітей отримали легкі поранення кінцівок, четверо - середньої тяжкості. Усі потерпілі госпіталізовані. 75-річному чоловіку надали допомогу на місці", - написав Синєгубов. 

Як повідомив у Телеграм керівник місцевої МВА Вячеслав Задоренко, влучання були у цивільну інфраструктуру та приватні будинки.

Нагадаємо, напередодні окупанти обстріляли авіабомбами Харківщину: двоє людей загинули, шість постраждали, серед них дитина. 

Статті

Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Світ
13.06.2024
08:28

"Якщо війна йтиме так, як зараз, очевидно, що Україна програє". Огляд західних медіа

Тоді в майбутньому Росія розв'яже війну. Росія воюватиме з українськими технологіями, українськими солдатами, з іншого географічного положення. Тоді ми будемо у 1939 році. Зараз ми у 1938.
Луганськ
12.06.2024
11:23

Екологічна катастрофа, невідворотність покарання для колаборантів та проблеми луганських підприємців: больові точки Луганщини очима Артема Лисогора

Менше 50 – НЕ тисяч, а ОСІБ. Те, що кількість мешканців вільної території Луганщини обчислюється не ТИСЯЧАМИ ОСІБ, а ОСОБАМИ, складно пояснити навіть колегам-журналістам з інших частково окупованих регіонів України. Бо в це важко повірити...
Всі статті