Резніков анонсував кадрове оновлення Міноборони

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що очолюване ним відомство чекає на кадрове та структурне оновлення. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук 13 лютого.

"З важливого. Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав", - написав міністр.

За повідомленням видання LIGA.net, яке посилається на джерело в українському уряді, -  новими заступниками міністра оборони можуть стати Віталій Дейнега та Андрій Шевченко. За його словами, кандидатури подано Резніковим на погодження президенту Володимиру Зеленському.

Дейнега заснував благодійний фонд "Повернись живим" та був його керівником з 2014 до 2020 роки. Шевченко – журналіст, колишній нардеп, експосол України у Канаді (з 2015 до 2021-го).

Ще одним заступником Резнікова має стати Олександр Павлюк – командувач угрупування сил та засобів оборони Києва, Герой України, колишній командувач Об’єднаних сил.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті