Резніков анонсував кадрове оновлення Міноборони

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що очолюване ним відомство чекає на кадрове та структурне оновлення. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук 13 лютого.

"З важливого. Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав", - написав міністр.

За повідомленням видання LIGA.net, яке посилається на джерело в українському уряді, -  новими заступниками міністра оборони можуть стати Віталій Дейнега та Андрій Шевченко. За його словами, кандидатури подано Резніковим на погодження президенту Володимиру Зеленському.

Дейнега заснував благодійний фонд "Повернись живим" та був його керівником з 2014 до 2020 роки. Шевченко – журналіст, колишній нардеп, експосол України у Канаді (з 2015 до 2021-го).

Ще одним заступником Резнікова має стати Олександр Павлюк – командувач угрупування сил та засобів оборони Києва, Герой України, колишній командувач Об’єднаних сил.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті