"Провокація з брудною бомбою": Шойгу зателефонував міністрам оборони Туреччини та Британії із "заклопотаністю"

Російський міністр оборони Шойгу провів телефонні переговори з міністром оборони Туреччини Хулуси Акару та міністром оборони Великобританії Беном Уоллесом. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомляють росСМ із посиланням на міноборони РФ.

В обох випадках Шрйгу висловив "заклопотаність" нібито з приводу "можливих провокацій з боку України із застосуванням "брудної бомби"".

"Глава МО РФ довів до турецького колеги свої занепокоєння щодо можливих провокацій з боку України із застосуванням "брудної бомби"", - пише РИА Новости.

"Шойгу провів телефонні переговори з міністром оборони Великобританії Уоллесом, обговорено ситуацію в Україні, повідомило МО РФ. Шойгу довів до британського колеги занепокоєння можливими провокаціями з боку України із застосуванням «брудної бомби»", - також цитується російське міноборони.

Як повідомлялося, міністр оборони РФ Сергій Шойгу у телефонній розмові зі своїм французьким колегою Себастьєном Лекорню розповів "про можливу провокацію з боку України із застосуванням "брудної бомби".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті