Польські перевізники завершили страйк на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ"

Польські протестувальники 22 квітня розблокували рух вантажівок на міжнародному пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ". Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на Держмитслужбу України. 

Як повідомилляється, перевізники з Польщі завершили страйк о 13:40. Наразі пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" працює у штатному режимі в обох напрямках.

Як розповіла у коментарі "Суспільному" речниця Волинської митниці Валентина Черниш, станом на ранок 22 квітня в черзі перед пунктом пропуску "Дорогуськ" з боку Польщі було 400 вантажівок. Ще 140 ваговозів очікували перетину кордону в електронній черзі.

"О 13:45 нам сповістили, що працюємо в обох напрямках в штатному режимі, тобто здійснюватимуться пропуск по 600 траспортних засобів в обидві сторони за добу", — сказала речниця.

Як додала Валентина Черниш, нині волинські митники готуються працювати у посиленому режимі, щоб усі водії, які очікують у черзі, могли швидко перетнути кордон.

Нагадаємо, 6 листопада 2023 року польські перевізники розпочали блокувати рух вантажівок у пунктах пропуску "Краківець-Корчова", "Ягодин-Дорогуськ" та "Рава-Руська-Гребенне".

Як повідомлялося, Україна та Польща готові укласти угоду про контроль на спільних прикордонних пунктах.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті