Полковник ДСНС продавав крадене у "рятувальників" пальне з міні-АЗС на території свого маєтку - ДБР

Полковник ДСНС та група спільників продавали пальне, яке виділялося ДСНС для ліквідації наслідків ракетних обстрілів, проведення розмінування, а також евакуації людей з прифронтових територій. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань у своєму телеграм-каналі 8 вересня.

"Розкрадання пального були настільки масштабними, що посадовець облаштував міні-АЗС прямо на території власного маєтку. Сума збитків держави складає понад 2,3 млн грн. Крім того, водіями для перевезення пального залучались чинні співробітники ДСНС", - розповіли у ДБР.

Державне бюро розслідувань зазначило, що за їх клопотанням суд арештував земельну ділянку площею 1,9 га, елітний будинок у прибереженій зоні Запоріжжя площею 176 кв. м, автомобіль Toyota Land Cruiser, вантажний автомобіль ЗАЗ та банківські рахунки полковника.

Також вилучено автомобілі Mercedes-Benz Actros та DAF CF, арештовано грошові кошти фігуранта - понад 5,5 млн грн (у гривневому еквіваленті).

Один млн. гривень підлеглого та найближчого спільника полковника ДСНС арештовано та передано в управління АРМА.

Як повідомлялось раніше, посадовець військкомату постачав психотропні речовини своєму керівництву.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті