"Ощадбанк" запускає в роботу мобільні відділення для чотирьох прифронтових областей

"Ощадбанк" запускає пересувні відділення на базі автофургонів, які працюватимуть на території чотирьох прифронтових областей України. Про це повідомила пресслужба установи. 

В них надаватимуть фінансові послуги мешканцям прифронтових районах у Донецькій, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях, в яких нині не працюють відділення жодного банку. 

Броньовані відділення мають тривожні кнопки, сигналізацію, автономне електропостачання, системи відеоспостереження, пожежогасіння, кондиціонування та вентиляції, а також оснащені супутниковим зв’язком.

"В них наші клієнти незабаром отримають можливість відкривати поточні рахунки, оформлювати депозити, перевипускати платіжні картки, здійснювати грошові перекази, отримувати соціальні виплати та інші банківські послуги", - поінформував заступник голови правління "Ощадбанку" Антон Тютюн.

За даними пресслужби банку, це перший такий проєкт в Україні, коли фінустанова розробила спеціальний формат відділення для роботи в прифронтовій зоні на базі автотранспорту.

"Ще одне пріоритетне завдання – не лише забезпечити обслуговування клієнтів, а й гарантувати безпеку відвідувачів і співробітників. Тому автомобілі мають сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на Донеччині за 10 місяців "Ощадбанк" надав кредити понад 50 підприємствам.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті