"Ощадбанк" з 1 грудня зробить перекази між картками безкоштовними - начальниця Донецького облуправління

"Ощадбанк" з 1 грудня запроваджує лояльніші карткові тарифи для фізичних осіб, зокрема перекази між картками банку стануть безкоштовними. Про це на брифінгу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол, - повідомляє Укрінформ.

«З 1 грудня Ощадбанк змінює карткові тарифи на перекази коштів, надання виписок та інших послуг. Тарифи будуть лояльні. Наприклад, на сьогодні клієнти, які здійснюють переказ з картки на картку з Ощад24 як фізособи, платять 3 грн за кожен платіж, тобто будь-яка сума – плюс 3 грн. А з 1 грудня це буде безкоштовно», - розповіла Прасол.

Вона зазначила, що "Ощадбанк" – соціальний, і дуже багато людей користуються саме його послугами.

Як повідомлялося, на території Донеччині, яка контролюється українською владою, працює 31 відділення Ощадбанку та понад 80 його банкоматів. "Ощадбанк" з 3 листопада поновить роботу мобільного банківського відділення у селі Багатир Волноваського району, яке розташоване за 25 км від лінії фронту.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті