Ощадбанк оголосив про припинення фізичної ідентифікації ВПО

Державний банк "Ощадбанк" найближчим часом не перевірятиме переселенців на предмет фізичної присутності в українських містах. Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті банку.

"Інформуємо, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України Ощадбанком тимчасово припинено проведення фізичної ідентифікації внутрішнього переміщених осіб. Клієнтам, які отримали від банку повідомлення про необхідність звернення до Банку для проходження ідентифікації до 1.09.2023,  буде додатково повідомлено про подальші кроки. Зазначене питання наразі опрацьовується урядом", - розповіли в "Ощадбанку".

Як повідомлялося раніше, Мінреінтеграції 15 липня повідомляло, що для отримувачів пенсій термін для ідентифікації у "Ощадбанку" буде продовжено до кінця січня 2024 року.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті