Окупанти у Запорізькій області збираються запровадити "візовий режим" з Україною

Для в’їзду на тимчасово захоплену територію Запорізької області російські окупанти хочуть запровадити новий пропускний режим і "візи". Про це повідомляє Бердянська міська рада 8 листопада.

У повідомленні йдеться, що окупанти збираються запровадити "візовий режим" з Україною. Жителям, яким потрібно буде приїхати на окуповану територію, невдовзі може знадобитися "віза" для в'їзду.

"Новий пропускний режим рашисти нібито збираються запровадити з 1 січня 2023 року. Про це розповідають самі російські військові на блокпосту у Василівці. Людям, які виїжджають з окупації, погрожують, що ті більше не зможуть повернутися назад, бо скоро буде запроваджено візовий режим", - йдеться у повідомленні.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті