Окупанти у Херсоні захопили два готелі в центрі міста та обікрали приватні будинки

У тимчасово окупованому Херсоні російські окупанти зайняли два готелі та обікрали кілька приватних будинків. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

"У Херсоні представники окупаційної влади захопили два готелі в центрі міста. За попередньою інформацією, новою "власницею" приміщень є жителька Чорнобаївки. Нині поліція встановлює особу жінки та перевіряє її зв’язки з окупантами. 

В обласному центрі російські військові продовжують вчиняти мародерство, щодня до поліції надходять заяви про розкрадання будинків та квартир. За минулі дві доби окупанти обікрали приватні будинки на провулку 1-й Парковий та квартири на проспекті Будівельників. Забрали побутову та комп’ютерну техніку, одяг та навіть килими. Речі вивозили та БТРах та КАМАЗах", - йдеться у заяві Поліції Херсонської області.

Як повідомлялося раніше, українські партизані підірвали один із воєнних комісаріатів у Херсоні

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті