Окупанти зранку обстріляли Харків: одна людина загинула, ще одна поранена

Рашисти знову обстріляли Харків сьогодні вранці, 8 серпня. Відомо про одного загиблого та одного пораненого. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов у телеграм-каналі.

"На жаль, внаслідок ранкових обстрілів, 8 серпня, 1 особа загинула, ще 1 отримала поранення. Інформація оновлюється", - написав Синегубов.

За його інформацією, лікарі екстреної медичної допомоги працюють на місці.

Мер Харкова Ігор Терехов також повідомив, що вранці окупанти обстріляли Павлове Поле. «Кілька хвилин тому там був вибух. Ніякої військової інфраструктури в цьому мирному і густо заселеному районі немає... . Є інформація про щонайменше одного постраждалого мирного мешканця”, - розповів Терехов.

Також у соцмережах з'явилося фото автомобіля, що потрапив під обстріл згорілого.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті