Окупанти несуть велику кількість втрат через те, що не можуть врятувати поранених - Гайдай

Російські окупанти мають великі проблеми із медициною на тимчасово окупованій території, через що несуть втрати особового складу. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону FreeДом.

"У них проблема із медициною, тому медиків забирають у польові військові госпіталі. Величезну кількість втрат окупанти несуть після обстрілів саме через те, що вони просто не можуть врятувати поранених. Вони везуть Бог знає куди, аж до Луганська. Ясна річ, що багато кого не довозять", - розповів Сергій Гайдай.

Він також повідомив, що нещодавно відкритий медичний центр у Луганську обладнано вкраденою технікою із нещодавно окупованих лікарень Луганської області.

"До речі, у нещодавно відкритому медичному містечку у Луганську все обладнання, яке там знаходиться, вкрадено з наших приймальних відділень", - розповів Сергій Гайдай.

Як повідомлялося раніше, окупанти на Луганщині мобілізують навіть лікарів

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті