На Закарпатті прикордонники за добу затримали 12 ухилянтів із різних областей

Протягом минулої доби прикордонники Мукачівського загону виявили 12 чоловіків, які намагалися нелегально потрапити до ЄС. Про це повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ - Західний кордон.

Зокрема, трьох жителів Буковини зупинили за 30 метрів від кордону з Угорщиною прикордонники відділу «Лужанка». Появу невідомих зафіксували прилади дистанційного спостереження. Усі затримані є чоловіками призовного віку.

Решта порушників кордону намагалися незаконно потрапити в Румунію.

«Двоє із затриманих, жителі Луганщини та Житомирщини, навіть мали з собою три радіостанції, прилад нічного бачення та тепловізор. Щоправда, усе це спорядження не принесло чоловікам успіху. На заваді їм став прикордонний наряд відділення «Хижа», - йдеться в повідомленні.

Трьох чоловіків з Одещини, Тернопільщини та Київщини затримали на контрольному посту наряди відділення «Богдан».

Ще чотирьох порушників зупинили прикордонні наряди відділу «Тячів». Затриманими виявились двоє закарпатців, жителі Тернопільщини та Львівщини.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення за статтею «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» затриманих доставили до прикордонних підрозділів.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті