На прикордонників у Польщі напали мігранти, які намагалися перетнути білорусько-польський кордон

У неділю, 9 квітня, на польських прикордонників напала група іноземців, яка намагалася перетнути білорусько-польський кордон. Про це інформує "Еспрессо" з посиланням на RMF24.

Інцидент стався біля сторожової вежі в Наревці на Підляшші. Група з 20 мігрантів була агресивно налаштована через те, що не змогла перетнути кордон між Білоруссю і Польщею. Мігранти закидали польських прикордонників камінням і гілками дерев. Зазначають, що атакували вони з боку Білорусі.

За даними польської прикордонної служби, ніхто з прикордонників не постраждав внаслідок інциденту.

Видання пише, що упродовж минулої доби кордон Польщі безрезультатно намагалися перетнути 28 людей. Серед них були переважно громадяни Пакистану та Вірменії. Також кордон намагалися перетнути кенієць і двоє афганців. Останніх перевозив громадянин Грузії. Затримали також двох кур'єрів із Таджикистану, які намагалися перевезти іноземців через польський кордон.

Як повідомлялося, у Білорусі відхрестилися від слів Лукашенка про розміщення ядерної зброї біля кордону з Польщею

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті