На Донеччині завершують ліквідацію аварії на газопроводі внаслідок атаки на Мирноград

Фахівці Донецькоблгазу завершують ліквідацію аварії, що сталася вночі 14 січня на газопроводі внаслідок ворожої атаки на Мирноград. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

За його словами, внаслідок обстрілу було пошкоджено 24 метри ділянки газопроводу середнього тиску, в результаті чого було припинено  газопостачання котельні №94 (опалення 92 абонентів), 504 абонентам приватного сектору і 142 абонентам багатоквартирного сектору.

Пуски приблизно половини відключених абонентів вдалося  розпочати приблизно о 10 годині, коли було завершено ремонт засувки та вдалося перекрити пошкоджену частину газопроводу.

"Приблизно о 12:30 ремонтні роботи на пошкодженій ділянці газопроводу завершено, почалося продування відремонтованої частини труби. Близько 13 години розпочалась подача газу на котельню №94 та вже заплановані пуски решти побутових споживачів міста", - зазначив Філашкін. 

Як повідомлялося, 10 січня росіяни завдали ракетного удару по Мирнограду: внаслідок чого загинула людина. 

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті