Міжнародний Комітет Червоного Хреста нарахував 23 тисячі осіб зниклих безвісти через агресію Росії проти України

Міжнародний Комітет Червоного Хреста вважає, що в Україні через російську агресію 23 тисячі людей зникли безвісти. Про це йдеться в повідомленні на сайті організації.

Це громадяни України, чиї родичі втратили з ними зв'язок або через те, що ці люди потрапили в полон або були вбиті, або через те, що їм довелося покинути місця, де вони жили. 

До кінця січня 2024 року МКЧХ допоміг 8000 сімей дізнатися про долю або місцезнаходження їхніх зниклих безвісти близьких. Загалом за останні два роки в організацію надійшло понад 115 000 телефонних дзвінків, онлайн-запитів, листів та особистих звернень від мешканців Росії та України, які розшукують своїх зниклих безвісти близьких.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті