Мінветеранів проведе Європою ветеранський велопробіг "Шануємо пам’ять захисників України"

Міністерство у справах ветеранів організовує всеукраїнський ветеранський велопробіг “Шануємо пам’ять захисників України”. Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

"Учасники-ветерани планують подолати понад 1500 км, проїхавши Україною, Словаччиною, Чехією, Німеччиною за маршрутом «Ужгород-Дармштадт». Велопробіг проходитиме містами Попрад (Словаччина), Нітра (Словаччина), Братислава (Словаччина), Брно (Чехія), Прага (Чехія), Вайден (Німеччина), Вюрцбург (Німеччина), Дармштадт (Німеччина)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на шляху від Ужгорода до Дармштадта заплановано проведення в українських закордонних представництвах зустрічі з представниками місцевої влади та громадськості, з українцями, які перебувають за кордоном, проведення фотовиставок про українських захисників і захисниць.

Захід спрямований на підтримку ветеранів війни, популяризацію спортивної реабілітації та здорового способу життя серед ветеранської спільноти.

Велопробіг проходитиме з 24 травня по 2 червня 2023 року.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті