Міністр закордонних справ Японії відвідає сьогодні Україну

МЗС Японії анонсує на сьогодні візит міністра закордонних справ країни пані Камікави Йоко в Україну, яка проведе зустрічі з українськими урядовцями та дипломатами. Про це повідомляє прес-служба МЗС Японії 7 січня.

"7 січня Міністр закордонних справ Японії пані КАМІКАВА Йоко відвідає Україну та проведе зустрічі в Києві, в тому числі з Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Під час візиту Міністр Камікава ще раз наголосить українській стороні, що послідовна політика Японії щодо підтримки та підтримки України залишається незмінною навіть в умовах нинішньої складної міжнародної ситуації. Міністр Камікава також поінформує українську сторону про деталі відповідної допомоги і наш план", - зазначається у повідомленні.

Крім того, Міністр Камікава безпосередньо передасть українській стороні, що Японія рішуче продемонструє свою прихильність до відновлення та реконструкції України в рамках тісного державно-приватного партнерства шляхом проведення японсько-української конференції сприяння економічній реконструкції в Японії 19 лютого цього року.

Також під час цього візиту міністр Камікава візьме участь у церемонії передачі великогабаритного енергетичного обладнання для допомоги в підготовці до зими.

Як повідомлялось раніше, Україна отримала майже 1 млрд доларів від Японії на відновлення та соцзахист.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті