Мешканці затоплених сіл у РФ пишуть Путіну: "Мій тато на війні, мій дім затопило, нам із мамою і сестричкою ніде жити, допоможіть нам"

У росії жителі селищ під Оренбургом записали відеозвернення до путіна. У ньому вони стверджують, що повені можна було уникнути, а також просять включити їх до реєстру для федеральних виплат, - повідомляє ТГК "Осторожно, новости" 14 квітня.

Жителі Оренбурзького району записали відеозвернення до російського диктатора. У ньому вони кажуть, що з 1 квітня рятують свої будинки та майно від великої води. За їхніми словами, затопленими виявилися 80% території, постраждало майно близько двох тисяч осіб.Мешканці розповіли журналістці "Обережно, новини", яка працює на місці, що ситуацію з повінню можна було уникнути, оскільки вони заздалегідь повідомляли в МНС про крижаний затор на річці Урал, але відомство не вжило жодних дій.

Вони також просять внести їхні поселення до реєстру для отримання федеральних виплат.

Наприкінці відеозвернення жителі скандують: "Володимире Володимировичу, допоможіть нам!". До президента також звернулася дитина: "Мій тато на війні, мій дім затопило, нам із мамою і сестричкою ніде жити. Допоможіть нам, будь ласка".

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті