Мешканці окупованих Сорокиного (Краснодон) і Суходільська Луганської області на свята залишаються без води "у зв'язку з аварією"

Мешканці окупованих з 2014 року міст Луганщини Сорокине (Краснодон) і Суходільськ на свята залишаються без води. Про це з посиланням на "державне підприємство "Луганськвода" повідомили окупаційні ЗМІ 15 квітня.

"У зв'язку з аварією на системі енергопостачання насосної станції ... скорочено обсяг подачі води на міста Краснодон і Суходольськ. Зважаючи на обмежений обсяг і час подачі води, можлива повна відсутність централізованого водопостачання у деяких споживачів Краснодона і Суходольська", – ідеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в так званій "ЛНР" обіцяють "найближчим часом" відновити інтернет, якого немає вже три місяці.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті