"Мер" Маріуполя визнав, що жителям зруйнованих квартир приходять платіжки за послуги ЖКГ. Обіцяв розібратися

"Мер" Маріуполя Олег Моргун визнав, що жителям зруйнованих квартир приходять платіжки за послуги ЖКГ. 

Раніше з'явилася інформація, що комунальні служби окупованого Маріуполя нараховують оплату жителям міста, квартири яких непридатні для проживання. 

"Доручив розібратися в ситуації нарахування оплати за комунальні послуги в згорілих і зруйнованих квартирах городян. Оплата комунальних послуг у таких квартирах за фактом має бути скасована", - заявив "градоначальник".

Як повідомлялося раніше, внаслідок російської агресії в Маріуполі було зруйновано майже весь житловий фонд. До 22 лютого 2022 року в місті було 2 327 багатоквартирних житлових будинків. З них уціліла лише 261 багатоповерхівка, 517 багатоквартирних будинків не підлягають відновленню. Із приватними будинками і того гірше - з 49 343 будинків уціліли всього 11 тисяч. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті