"Мер" Маріуполя визнав, що жителям зруйнованих квартир приходять платіжки за послуги ЖКГ. Обіцяв розібратися

"Мер" Маріуполя Олег Моргун визнав, що жителям зруйнованих квартир приходять платіжки за послуги ЖКГ. 

Раніше з'явилася інформація, що комунальні служби окупованого Маріуполя нараховують оплату жителям міста, квартири яких непридатні для проживання. 

"Доручив розібратися в ситуації нарахування оплати за комунальні послуги в згорілих і зруйнованих квартирах городян. Оплата комунальних послуг у таких квартирах за фактом має бути скасована", - заявив "градоначальник".

Як повідомлялося раніше, внаслідок російської агресії в Маріуполі було зруйновано майже весь житловий фонд. До 22 лютого 2022 року в місті було 2 327 багатоквартирних житлових будинків. З них уціліла лише 261 багатоповерхівка, 517 багатоквартирних будинків не підлягають відновленню. Із приватними будинками і того гірше - з 49 343 будинків уціліли всього 11 тисяч. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті