Львівщина пережила атаку 11 безпілотників і двох ракет

Уночі 29 березня Львівську область атакували російські безпілотники та ракети. Про це повідомив у Телеграм начальник ОВА Максим Козицький.

"Цієї ночі Львівську область атакували 11 ворожих безпілотників і дві ракети типу "кинджал". Усі 11 безпілотників воїни ПВК "Захід" знищили!", - написав він.

"Ракети, на жаль, збити не вдалося. Уламки ворожої зброї пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури у нашій області.  На щастя, обійшлося без загиблих та травмованих. Низький уклін нашим оборонцям неба. Окремо дякую тим, хто не ігнорує тривог. Так ви дбаєте про свою безпеку і не перешкоджаєте роботі ППО", - зазначив глава області.

Він підкреслив, що системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі.

Як повідомлялося, над Україною збито 84 ворожі повітряні цілі за ніч.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті