Літак Пригожина впав буквально за 50 км від резиденції путіна на Валдаї 

Поруч із місцем падіння літака Євгена Пригожина, неподалік від резиденції путіна на Валдаї, стоять чотири дивізіони С-300, які охороняють резиденцію, - розповіло The Moscow Times джерело в російській владі.

За його словами, те, що сталося з літаком Пригожина, і місце падіння - не випадковість, а найімовірніше, покарання за заколот. "24 червня похід на Москву, 24 серпня дві ракети. Усе логічно. Літак упав буквально за 50 км від резиденції (путіна)", - сказало джерело.

"Якийсь дивний збіг обставин. Може кухар продукти несвіжі в суп поклав?" - саркастично зауважило інше джерело видання, близьке до Кремля.

Якщо Пригожин дійсно перебував у літаку, що розбився, причину потрібно шукати в його заколоті в червні, який він сам називав "маршем справедливості", сказало джерело.

Як повідомлялося, у росії на борту бізнес-джета, що розбився у Тверській області нібито разом з Євгеном Пригожиним, також перебував його поплічник Дмитро Уткін. 

Ранеші стало відомо, що у Тверській області РФ розбився літак, який належить власнику ПВК "Вагнер" Євгенію Пригожину. Останній, за інформацією офіціальних ЗМІ РФ, був на борту.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті