Кириленко: Окупанти вдарили по Часовому Яру - під завалами гуртожитку знаходиться 1 людина

У ніч проти 3 жовтня російські окупанти обстріляли прифронтові міста Донеччини, зокрема, під завалами гуртожитку в Часовому Яру опинилась одна людина. Про це у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Донецькому напрямку росіяни стріляли по Авдіївській та Очеретинській громадах. В Авдіївці були поодинокі прильоти по старій частині міста, в Очеретинській громаді - вдарили по Желанному та обстріляли Кам'янку. За попередньою інформацією, без постраждалих. На Горлівському напрямку найбільше постраждала Часовоярська громада - росіяни влучили в гуртожиток навчального закладу у Часовому Яру, щонайменше 1 людина перебуває під завалами", - заявив чиновник.

Наразі у Часовому Яру триває рятувальна операція. Також Кириленко додав, що на обстріл росіян зазнали також Одрадівка і Майорськ.

На Лисичанському напрямі відбувалися постійні обстріли Сіверська та Серебрянки. Інформація про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюється. Також на світанку росіяни завдали ракетного удару по Краматорську - потрапили до будівлі підприємства без потерпілих.

Нагадаємо, що минулої доби окупанти вбили і поранили 9 мирних жителів Донеччини.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті