Кількість загиблих внаслідок обстрілу Новогродівки на Донеччині зросла до двох людей

Кількість загиблих внаслідок обстрілу Новогородовки на Донеччині 21 березня більшилася до двох людей.  Про це повідомила у Фейсбук прокуратура Донецької області. 

"21 березня 2024 року, о 15:30, ворог обстріляв м. Новогродівку. Під приціл окупантів потрапив приватний сектор, де внаслідок прямого влучання в домоволодіння, ймовірно, авіабомби «УМПБ Д-30» загинули 60-річний чоловік та 66-річна жінка, які у ньому проживали", йдеться у повідомленні. 

Крім того, зазначають у прокуратурі, поранень різного ступеня тяжкості зазнали двоє жінок 57 та 80 років. Їм надано кваліфіковану медичну допомогу. Потерпілі на момент атаки перебували у своїх домівках.

Як повідомляється, також пошкоджено або вщент зруйновано щонайменше 20 приватних й багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, раніше у Донецькій ОВА заявили, що РФ обстріляла Новогродівку на Донеччині. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті