Кабмін підтримав проекти указів Зеленського про звільнення очільників пʼяти областей

Кабінет Міністрів України на засіданні уряду погодив звільнення очільників пʼяти облдержадміністрацій. Про це повідомив міністр Кабінету Олег Немчінов 24 січня.

"Підтримано проекти указів президента України про звільнення: Валентина Резніченка – Дніпропетровська ОВА; Олександра Старуха – Запорізька ОВА; Олексія Кулеби – Київська ОВА; Дмитра Живицького – Сумська ОВА; Ярослава Янушевича – Херсонська ОВА", - написав міністр у телеграм-каналі.  

Також уряд звільнив чотирьох заступників міністрів у Міністерстві розвитку громад і територій, Міністерстві соціальної політики та Міністерстві оборони.

"З посад заступників міністрів звільнено:  Вячеслава Шаповалова – заступника міністра оборони України; Івана Лукерю – заступника міністра розвитку громад та територій України; В'ячеслава Негоду – заступника міністра розвитку громад та територій України; Віталія Музиченка – заступника міністра соціальної політики України", - повідомив Немсінов.   

Водночас, на посаду  заступника міністра економіки України призначено Олексія Соболєва.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті