"Хлопців залякують, погрози вздовж до розстрілу": росіянки просять путіна допомогти напоумити командування мобілізованих родичів

У росії родичі мобілізованих із Кіровської області записали чергове відеозвернення до путіна, - повідомляє Телеграм-канал ASTRA.

Жінки стверджують, що мобілізованих з 1195 полку "замість служби в територіальній обороні" на захоплених РФ територіях України відправляють на штурми. 

"Наші чоловіки не були готові до виконання цих завдань. У результаті цього наш полк зазнає втрат особового складу щодня. Діалог із командуванням неможливий. Хлопців залякують, погрожують, погрози вздовж аж до розстрілу", - говорить на відео одна з жінок.

При цьому росіянки акцентують увагу, що мобілізовані та їхні рідні "підтримують "СВО".

"27 вересня 2022 року мій чоловік був мобілізований і відправлений у зону СВО. Відтоді пішов другий рік, як він перебуває на службі, також під час виконання бойового завдання він дістав поранення, після якого довго відновлював своє фізичне і психологічне здоров'я. І він такий не один. Він і його бойові товариші сповна віддають борг батьківщині, вони не побоялися йти захищати інтереси своєї країни. Але те, що зараз коять із нашими хлопцями командування полку 1195 не йде вже ні в які рамки! За указом президента РФ, мобілізовані мають перебувати в зоні СВО, як територіальна оборона, але їх усіх відправляють у найгарячіші точки на передовій абсолютно незаконно, без на те відповідного бойового розпорядження, що озвучується в усній формі та проводиться заднім числом", - каже дружина одного з мобілізованих.

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті