Харківський рятувальник Володимир Логінов розридався на місці, де за кілька хвилин до того росіяни вбили його 52-річного колегу-батька

Рятувальник із Харкова Володимир Логінов ридає на місці загибелі свого батька, з яким вони були колегами. Це відео розмістив міністр МВС Ігор Клименко у Телеграм 4 квітня. 

"Харків. Ці кадри неможливо дивитися з холодним серцем. Молодий вогнеборець плаче на місці удару, де росія декілька хвилин тому цинічно вбила його батька - 52-річного рятувальника", - сказано в повідомленні Клименка.

Зазначається, що загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син Володимир також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. 

"Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару", - пише Клименко. 

Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син одразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

"Складно уявити емоції, що пережив чоловік, коли побачив закривавлене тіло батька. Велике горе для рідних, колег, друзів", - зазначив міністр МВС. 

Раніше повідомлялось, що росіяни вбили "шахедами" ще чотирьох харків'ян, у тому числі трьох рятувальників, які ліквідовували наслідки обстрілу.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті