Фінляндія надасть найбільший пакет військової допомоги для України

Фінляндія анонсувала 12-й пакет військової допомоги для України у розмірі понад 400 млн євро. Про це повідомило Міноборони Фінляндії.

Зазначається, що новий пакет допомоги коштуватиме Фінляндії понад 400 мільйонів євро. Загальна вартість усіх надісланих пакетів оборонних матеріалів наразі становить 590 мільйонів євро.

Україна продовжує потребувати підтримки в обороні своєї території, і нинішній пакет оборонної техніки є однозначно найбільшим на сьогодні. Фінляндія постачає Україні важку артилерію та боєприпаси", - заявив міністр оборони Мікко Савола.

З міркувань безпеки детальніший вміст пакета та орієнтовний час прибуття цієї зброї в Україну не розкривають. При прийнятті рішення про надання додаткової допомоги враховано як потреби України, так і ресурси Збройних сил.

Як повідомлялося раніше, США оголосили про новий масштабний пакет військової допомоги Україні на $2,5 млрд.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті