Евакуація з Красногорівки триває на межі можливого, поліцейські щодня рятують по 10-20 мешканців

Щодня з Красногорівки на Донеччині поліцейські евакуюють по 10-20 мешканців. Про це, розмістивши відповідне відео, повідомила поліція Донеччини в Телеграм.

"Евакуація з Красногорівки - на межі можливого. Втім, щодня поліцейські рятують по 10-20 мешканців", - сказано в повідомленні. 

На відео показано, як поліцейський під обстрілом веде до бронеавтомобіля літню жінку, яка не бачить - малесенькими кроками, бо йти швидше вона не в змозі. Поруч у кущах лежить на землі, перечікуючи небезпеку, її 84-річний сусід, якого обіймає інший "білий янгол". 

"Увесь час над екіпажем кружляє ворожий дрон, який спрямовує удари артилерії. Проте групі "Білий Янгол" вдається доставити людей у безпечне місце цілими й неушкодженими. Ризикують життям заради красногорівців начальник поліції Курахового Артем Щусь та його напарники Василь Піпа, Рустам Лукомський і Володимир Райвич", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині з лінії фронту за добу евакуювалось 1085 осіб, у тому числі 118 дітей.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті