Екстрені відключення електроенергії скасовано у Києві, Київській та Дніпропетровській областях, на Одещині залишаються стабілізаційні

Скасовано екстрені відключення світла у Києві, Київській та Дніпропетровській областях, на Одещині застосовуватимуться стабілізаційні відключення. Про це у Телеграм повідомила компанія ДТЕК. 

Як повідомляється, через перевантаження однієї з ліній екстрені відключення ще діють у частині Голосіївського, Солом'янського та Святошинського районів столиці. 

Щодо Одеської області, то ремонтні бригади НЕК "Укренерго" та ДТЕК вже ліквідують наслідки обстрілів.

"Поки продовжуватиметься відновлення енергосистеми, світло поставлятиметься відповідно до графіків стабілізаційних відключень", – зазначили у ДПЕК. 

Про повернення до підключення всіх споживачів після застосування превентивних заходів під час повітряної атаки РФ у ніч проти 9 березня повідомило також "Полтаваобленерго". 

Нагадаємо, російські окупанти в рамках ракетного удару по території України 9 березня випустили 81 ракету різного базування та 8 безпілотників "Шахед". 

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті