Дружина американського "воєнкора Техасу" в Донецьку повідомила про вбивство чоловіка. Паблік РФ пише про зґвалтування "шпигуна" групою військових

Дружина зниклого в Донецьку "добровольця і воєнкора" Рассела Бентлі ("Техас") Людмила повідомила, що його вбито. Про це вона пише в соцмережах.

"Я дуже сподіваюся, що виродкам, які це вчинили, вже ніхто і нічого не допоможе...", - пише вона.

У місцевому сегменті соцмереж також пишуть:

"Подробиць поки що немає. Раніше в мережі писали, що волонтера взяли люди у військовій формі. Виходить, що його вбили у нас, а значить хтось зі своїх. Знайти суку і розстріляти!", - пишуть адміни донецьких пабліків.

Пізніше в російському ТГК "Кремлівська табакерка" з'явилося повідомлення про те, що "Техас" був зґвалтований групою військовослужбовців у "ДНР".

"Він був затриманий 8 квітня за підозрою в шпигунстві на користь країн НАТО. Група військових була сильно п'яна. Комусь здалося, що "Техас" знімав нашу військову техніку. Почалися пред'яви. Загалом його затримали. Один із військових звинуватив американця в тому, що в Донецьку часто прилітає в місця, де перед цим побував "Техас"", - сказали співрозмовники пабліка.

"Співрозмовники натякнули, що після зґвалтування один з офіцерів сказав, що відпускати американця вже не можна. Його доля невідома, проте є підстави вважати, що він уже може бути мертвий. Залишається сподіватися, що це не так. Дружині "Техаса" рекомендували не здіймати зайвого галасу, однак вона вирішила винести історію із затриманням у публічну площину", - повідомляє російський ТГК.

Раніше повідомлялося, що Бентлі Рассела Боннера в окупованому Донецьку викрали російські танкісти. Про це йдеться в заяві його донецької дружини Людмили Бентлі.

Нагадаємо, що "главк МВС по ДНР" 12 квітня повідомив, що в Донецьку зник "доброволець і воєнкор" зі США Бентлі Рассел Боннер (більш відомий як "Техас").

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті