Добалакався: російського гонщика Карякіна не допускають до раллі "Дакар" за підтримку війни проти України

Російського автогонщика Сергія Карякіна не допускають до участі у престижних перегонах "Дакар". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Організатори змагань висунули росіянину умову: необхідно підписати документ, у якому він підтверджує, що не підтримує військову агресію росії проти України.

"Просять не лише мене підписати (заяву про засудження спецоперації), а й усіх російських спортсменів. Усіх, хто бере участь (у змаганнях) у рамках FIA (Міжнародної федерації автоспорту). У цьому папірці написано, що ми не повинні підтримувати президента, спецоперацію, що ми вважаємо дії нашої країни деструктивними", - повідомив Карякін.

За його словами, цей документ просили підписати ще у квітні, але він відмовився, через що пропустив Кубок світу.

Ралі-рейд "Дакар" відбудеться з 31 грудня 2022 року по 15 січня 2023-го у Саудівській Аравії. 

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті