Донька Кадирова стала першим заступником керівника адміністрації глави та уряду Чечні

Доньку Рамзана Кадирова Хадіжат Кадирова призначено на посаду першого заступника керівника адміністрації глави та уряду республіки 31 січня. Про це повідомив глава парламенту регіону Магомед Даудов на своїй сторінці в соцмережі, а про пропозицію призначити доньку на нову посаду написав сам Кадиров у Телеграм. 

"Раніше вона обіймала посаду начальника департаменту дошкільної освіти мерії Грозного", - ідеться в повідомленні.

"Галас Таймасханов виступив із пропозицією призначити Хадіжат Кадирову на посаду 1-го заступника Керівника Адміністрації із взаємодії із соціальним блоком. Галас Султанович відзначив досягнення Хадіжат на посаді керівника департаменту, а також у роботі з громадськими організаціями. Хадіжат Кадирова активно бере участь у великих всеросійських форумах і самітах, добре знайома з внутрішньополітичною ситуацією. Керівник Адміністрації висловив упевненість, що на новій посаді вона зможе досягти великих результатів з розвитку соціальної сфери. Я схвалив внесену пропозицію", - написав Кадиров.

Раніше повідомлялося, що чеченські бойовики "мали честь" отримати медалі з рук неповнолітнього сина Кадирова і його "дорогого племінника".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті