"Доброволець" "Шторм Z", колишній член банди підлітків-вбивць, кинув гранату в групу "співробітників МВС ЛНР" у центрі Луганська

Член банди підлітків-вбивць, а нині "доброволець" зі "Шторм Z" Олексій Шатілов кинув гранату в групу співробітників "МВС" у Луганську. Про це з посиланням на своє джерело повідомив Телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ" 19 березня.

"За повідомленням джерела ВЧК-ОГПУ, інцидент трапився 18 березня в районі 15:00 на Оборонній вулиці. Поліцейські спробували зупинити для перевірки документів двох підозрілих чоловіків. Перехожі кинулися від співробітників ППС тікати і кинули в тих, хто наздоганяв, гранату Ф-1", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що один із втікачів був спійманий і затриманий. Ним виявився раніше неодноразово судимий 34-річний Олексій Шатілов. 

"У кримінальних хроніках Пензи про нього писали, що після чергової відсидки в колонії для малолітніх злочинців він із приятелями по катівнях організували банду і промишляли крадіжками, викраденнями і розбоями, під час одного з яких убили жінку за 60 рублів. У 2009 році суд засудив Олексія Шатілова до 18 років і 1 місяця", - ідеться в повідомленні. 

Уточнюється, що при собі у нього було вилучено військовий квиток комісаріату Пензенської області датований вереснем 2023 року.

Раніше повідомлялося, що в окупованому селищі Луганщини застрелили двох охоронців, які приїхали "на заробітки" з Краснодарського краю РФ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті