Дмитро Кулеба розпочав дводенний візит до Індії

Дводенний візит міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби до столиці Індії Нью-Делі розпочався 28 березня. Про це повідомив Кулеба у мережі Х (Twitter) та МЗС Індії.

Розпочав свій візит до Нью-Делі на запрошення доктора Джайшанкара (міністра закордонних справ Субраманьяма Джайшанкара. - "ОстроВ"). Українсько-індійська співпраця є важливою, і ми будемо активізувати зв'язки", - написав Кулеба.

Він зазначив, що під час візиту особливу увагу приділять Формулі миру, "спираючись на діалог" між Зеленським та індійським прем'єр-міністром Нарендрою Моді.

За інформацією МЗС Індії, Кулеба зустрінеться зі своїм індійським колегою Джайшанкаром та заступником радника з національної безпеки.

Раніше повідомлялось, що Шмигаль розпочав візит до Польщі із зустрічі з Туском, щоб скоординувати питання перед спільним засіданням урядів.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті