Боги війни: Сирський привітав ракетників та артилеристів та показав їх роботу, у тому числі шведську САУ

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський привітав військових з нагоди Дня ракетних військ і артилерії. Про це йдеться у телеграм-каналі командувача, де також оприлюденено відео роботи шведської САУ Archer.

"Шановні бойові побратими! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня ракетних військ і артилерії. Українські ракетники та артилеристи – це основа вогневої могутності нашої армії. Ракетні війська та артилерію називають “Богами війни”, адже вони залишаються основним засобом вогневого ураження противника. Артилеристи своїми вмілими діями, хоробрістю і рішучістю кожного дня знищують ворога, підтримуючи дії піхотинців. Ви – справжні герої, які готові ризикувати власним життям заради миру та безпеки", - пише Сирський.

"Схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїнів ракетних військ та артилерії, які віддали за нашу свободу найдорожче – своє життя. Їхній подвиг і жертовність назавжди залишиться в пам’яті нинішнього та прийдешніх поколінь. Вічна слава Героям!", - додав генерал-полковник.

Статті

Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Всі статті