Львівська облрада висловила недовіру Верховній Раді України

Депутати Львівської обласної ради висловили недовіру Верховній Раді України, - повідомляє “zaxid.net”.

«За» таке рішення проголосувало 73 депутати під час сесії Львівської обласної ради 24 травня.

Як зазначається у зверненні, ВРУ потрапила у проблемне становище щодо своєї легітимності.

Оскільки народ не обрав чинний депутатський корпус під нові повноваження, а також не обирав чинної більшості, яка утворилася шляхом приєднанням шляхом «тушок».

«Депутати Львівської обласної ради з тривогою сприймають невпинне перетворення Верховної Ради України на заручника політичних ігрищ парламентської більшості. Ця більшість знищує парламентаризм в Україні, ігноруючи права, законодавчі ініціативи опозиції, перетворюючи парламент на філію виконавчої гілки влади», - зазначено в зверненні.

Також у ньому наголошується, що замість проведення швидких і ефективних реформ, більшість у парламенті займається популізмом, проведенням псевдореформ, збільшенням видатків на утримання чиновницького апарату, а простих громадян доводить до зубожіння.

«Тому депутатський корпус Львівської обласної ради вважає, що ВРУ із такою більшістю вичерпала кредит довіри українського народу і повинна бути розпущеною», – підсумували депутати у зверненні, спрямованому до Президента України Віктору Януковичу.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи