Лідера львівської «Батьківщини» викликають на допит в прокуратуру

Голову Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", першого заступника голови Львівської обласної ради Романа Ілика, - повідомляють “Львівські новини”.

Сьогодні Романа Ілика на 15.00 год. викликають на допит як свідка у слідчий відділ прокуратури Львівської області, що знаходиться на вул. Городоцькій, 16. Відповідна повістка надійшла Роману Ілику сьогодні, 6 жовтня, вранці.

У документі зазначено, що йдеться про кримінальну справу, порушену проти колишнього голови Львівської обласної ТВК Ігоря Кравчука, якого 29 вересня близько 23.00 год. було затримано працівниками СБУ.

Як зазеначають у прес-службі "Батьківщини", Партія регіонів готова на будь-які методи для того, щоб не допустити найбільшу опозиційну партії Львівщини до виборів. "Після того, як через суди та органи юстиції ВО "Батьківщина" було заблоковано можливість взяти участь у виборах до місцевих рад, у хід пішли слідчі органи. Тепер вони намагаються сфабрикувати справу проти лідера обласної партійної організації "Батьківщини", йдеться в повідомленні.  

"Не випадково, що 30 вересня, наступного дня після затримання СБУ І.Кравчука, голова ЛОО Партії регіонів П.Писарчук в коментарях інформаційним агенціям заявив: "Членам обласної виборчої комісії пропонували по 5 тисяч доларів за реєстрацію списків Ілика - Писарчук". Звідки головний регіонал Львівщини може знати такі дані? Очевидно, що вони є вигадані ним особисто. Офіційно заявляємо, що партія "Батьківщина" не має жодного відношення до цієї справи, яка повністю сфабрикована діючою владою",  заявили в "Батьківщині".

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи