Звіт УЕФА по Львову - провокація?

Міський голова Львова Андрій Садовий називає провокацією появу в Інтернеті звіту УЄФА щодо будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі Львівської міської ради.

«Для нас є дивною і відверто скандальною чергова спроба дискредитації Львова і його підготовки до Євро-2012. Ми вже звикли, що такі речі систематично з’являються протягом усього часу підготовки, особливо після позитивних для нашого міста сигналів» - сказав А.Садовий.
За його словами, кілька днів тому Львів відвідав директор Євро-2012 Мартін Каллен і ми отримали його позитивні оцінки. Крім Львова він побував в Івано-Франківську і Трускавці і зміг пересвідчитись, що європейським містом є не лише Львів, але й інші міста Західної України.
«Так, в процесі будівництва стадіону є чимало труднощів. Так, у нас є багато проблемних робочих питань з «Азовінтексом», на що нам звертає увагу УЄФА і про що йдеться в цьому звіті. Так є під час реалізації будь-якого крупного проекту. І жорсткі оцінки експертів УЄФА є також не дивиною для нас. Ми працюємо в такому режимі з фахівцями європейської футбольної асоціації ось вже два з половиною роки. І критичні зауваження УЄФА є для нас допомогою, а не перешкодою» - каже міський голова Львова.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи