Злочинця, який 8 років тікав від міліції, зловили в Івано-Франківську

Чоловіка, який в 2003 році скоїв ДТП на Прикарпатті, нарешті затримали працівники міліції, - повідомляє “ТРК Вежа”.

 

Працівники Коломийського райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, розшукали учасника дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася ще у 2003 році і внаслідок якої один з постраждалих загинув, і інший зазнав тяжких тілесних ушкоджень.

Щодо 28-річного на той час жителя Коломийщини було порушено кримінальну справу і на період досудового слідства водій автомобіля перебував на підписці про невиїзд. Однак чоловік знехтував вимогами міри запобіжного заходу і накивав п’ятами.

В ході розшукових заходів було встановлено, що підозрюваний певний час перебував за межами України, а, повернувшись, обрав місцем проживання одне з індустріальних міст якнайдалі від Прикарпаття. Минулого тижня оперативники карного розшуку отримали достовірну інформацію про конкретне місцеперебування коломиянина, затримали його і доставили в суд. Чоловікові обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підозрюваний притягується до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України, - порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого спричинено смерть потерпілого. Якби водій не тікав від правосуддя, вже відбув би покарання.

Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи