Жінку, яку три дні шукали в горах, знайшли вдома на горищі

Гірські рятувальники три дні шукали жінку, поки вона переховувалась вдома на горищі в Івано-Франківській області, - повідомляє “pravda.if.ua”.

Отже, посварившись ще в суботу, 3 вересня, з чоловіком, жінка повідомила, що йде від нього до родини і втекла з хати. Втім, коли за деякий час ні додому, а ні до села Прислін у сусідньому Закарпатті, де живе її рідня, жінка не прийшла, чоловік всерйоз забив на сполох і звернувся до міліції.

Опитавши мешканців обох сіл, знайомих та родичів зниклої, піднявши на ноги сільських голів, і не отримавши бажаного результату, правоохоронці сьогодні, близько 13.00 години звернулись по допомогу до гірських рятувальників. Останні, пам’ятаючи про небезпеки, які чекають на пересічного перехожого у високих горах, терміново вирушили на пошуки жінки. Як стало відомо, з боку Івано-Франківщини в пошуках брали участь  чотири рятувальники Вигодського гірського пошуково-рятувального пункту та вісім співробітників долинської міліції. З боку Закарпаття їм допомагали рятувальники Міжгірського ГПРП.

Слід зазначити, що пошуковим групам довелося працювати у важкодоступних гірських масивах та під сильним дощем. До настання темноти жінку так і не вдалося знайти. І коли вже оперативний черговий Івано-Франківського гірського пошуково-рятувального загону, який координував пошуково-рятувальні роботи, готовий був скомандувати відбій і дати рятувальниками довгоочікуваний відпочинок, йому на пульт надійшла звістка про те, що жінка знайшлась.

Відшукати жінку вдалося близко 20.45 години 6 вересня, однак, зовсім не там, де її шукали, і зовсім не рятувальникам. Втікачку знайшов її рідний чоловік. Зайшовши до сараю, щоб дати худобі їжу, він раптом почув якийсь шурхіт на горищі. Там він і виявив «зниклу». Як виявилось, образившись на коханого, вона вирішила покарати його і усі три дні, поки в горах та у двох селах тривали її пошуки за участю десятків людей , гралася з чоловіком у хованки на горищі стодоли.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи