Дружина американського "воєнкора Техасу" в Донецьку повідомила про вбивство чоловіка. Паблік РФ пише про зґвалтування "шпигуна" групою військових

Дружина зниклого в Донецьку "добровольця і воєнкора" Рассела Бентлі ("Техас") Людмила повідомила, що його вбито. Про це вона пише в соцмережах.

"Я дуже сподіваюся, що виродкам, які це вчинили, вже ніхто і нічого не допоможе...", - пише вона.

У місцевому сегменті соцмереж також пишуть:

"Подробиць поки що немає. Раніше в мережі писали, що волонтера взяли люди у військовій формі. Виходить, що його вбили у нас, а значить хтось зі своїх. Знайти суку і розстріляти!", - пишуть адміни донецьких пабліків.

Пізніше в російському ТГК "Кремлівська табакерка" з'явилося повідомлення про те, що "Техас" був зґвалтований групою військовослужбовців у "ДНР".

"Він був затриманий 8 квітня за підозрою в шпигунстві на користь країн НАТО. Група військових була сильно п'яна. Комусь здалося, що "Техас" знімав нашу військову техніку. Почалися пред'яви. Загалом його затримали. Один із військових звинуватив американця в тому, що в Донецьку часто прилітає в місця, де перед цим побував "Техас"", - сказали співрозмовники пабліка.

"Співрозмовники натякнули, що після зґвалтування один з офіцерів сказав, що відпускати американця вже не можна. Його доля невідома, проте є підстави вважати, що він уже може бути мертвий. Залишається сподіватися, що це не так. Дружині "Техаса" рекомендували не здіймати зайвого галасу, однак вона вирішила винести історію із затриманням у публічну площину", - повідомляє російський ТГК.

Раніше повідомлялося, що Бентлі Рассела Боннера в окупованому Донецьку викрали російські танкісти. Про це йдеться в заяві його донецької дружини Людмили Бентлі.

Нагадаємо, що "главк МВС по ДНР" 12 квітня повідомив, що в Донецьку зник "доброволець і воєнкор" зі США Бентлі Рассел Боннер (більш відомий як "Техас").

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті