Завтра на Буковелі пройде Четвертий всеукраїнський фестиваль моржів

Завтра, 19 січня, на Йордан, у гірськолижному курорті «Буковель» відбудеться Четвертий всеукраїнський фестиваль моржів, в якому візьмуть участь любителі зимового купання чи не з усіх регіонів України.

Як повідомили «ОстроВ» в ТК «Буковель», у програмі – святкове Богослужіння та освячення води, урочисте відкриття фестивалю, купання моржів, нагородження учасників дипломами та сувенірами.

Гостей фестивалю пригощатимуть справжнім козацьким Кулішем, приготованим на відкритому вогні у 150- літровому казані.

На гостей фестивалю також чекає розважальна програма за участю «Гуцульського ансамблю пісні і танцю» Івано-Франківської обласної філармонії та славнозвісного колективу «Козацькі забави».

У трьох попередніх фестивалях моржів в «Буковелі» вже взяло участь більше чотирьохсот учасників із усіх регіонів України. З них 50 жінок. А 68 його учасників вперше спробували свої сили у зимовому купанні. Проте були моржі і досвідчені: з 17 та 15 річним стажем. Наймолодшим учасником стала 10- річна Таня Палагнюк із Коломиї, а найстаршим -73-річний Петро Тимчук із Івано-Франківщини.

Початок фестивалю – о 14.00 год. біля центрального буковельського озера.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи