Заступник глави Львівської облради заявляє, що його переслідують за викриття злочинів

Cиловики готують затримання першого заступника глави Львівської облради Петра Колодія в якості помсти за викриття злочинів на львівській митниці, - повідомляє “Українська правда”.

Про це він заявив під час брифінгу у Львівській обласній раді.

Колодій повідомив, що протягом десяти днів за ним стежать, телефон прослуховують.

У ЗМІ поширено інформацію про те, що начебто Колодій та інші депутати причетні до контрабанди на митниці.

"Відбувається підтасовування фактів, перекручування інформації, мене звинувачують в тому, в чому насправді винне теперішнє керівництво митниці. Саме воно причетне до злочину в особливо великих розмірах, адже не про тисячі, не про мільйони, а про мільярди гривень", - зазначив він.

Глава фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірина Сех заявила, що відбувається контрнаступ митної мафії.

Вона повідомила, що до депутатів надійшла інформація про те, що з Києва до Львова їде спеціальний підрозділ однієї з силових структур, аби затримати першого заступника глави облради.

Колодій звернувся до начальника Служба безпеки України у Львівській області Кіцула, прокурора Львівської області Ковбасюка та начальника ГУ МВСУ у Львівській області Щура з листом, у якому просить перевірити поширювану народними депутатами та ЗМІ інформацію про причетність депутатів Львівської облради до контрабандних схем незаконного переміщення товарів через кордон.

Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи