За добу на фронті зафіксовано 62 бойових зіткнення, на Лиманському напрямку відбито 14 атак - Генштаб

Протягом доби зафіксовано 62 бойові зіткнення, на Лиманському напрямку відбито 14 атак окупантів, на Бахмутському - 12, на Авдіївському - 10. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 22 квітня.

Як повідомляється, на Куп'янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 14 атак поблизу Новоєгорівки, Серебрянського лісництва на Луганщині та населених пунктів Терни і Торське Донецької області. На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 12 атак поблизу населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку українськими захисниками відбито 10 атак біля населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області, де ворог 12 разів намагався прорвати оборону українських захисніків.

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації один раз атакував позиції ЗСУ у районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог здійснив 4 безуспішні атаки на позиції ЗСУ у районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Як повідомлялося, союзники України зустрінуться у форматі "Рамштайн" вже наприкінці тижня.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті