За ремонти доріг Тернопільщини візьмуться з 7 квітня



На Тернопільщини, з 7 квітня, і протягом двох місяців триватимуть роботи з  ремонту доріг, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

Міський голова Тернополя Роман Заставний провів нараду з членами виконавчого комітету та начальниками профільних управлінь, на якій обговорили плани ремонту доріг міста.

Роман Заставний дав доручення комунальним підприємствам «Тернопільводоканал» та «Тернопільміськтеплокомуненерго» обстежити всі каналізаційні колодязі та відремонтувати ті з них, які потребують негайного ремонту, та вирівняти інші до рівня асфальтового покриття дороги. Такий стан справ відслідковуватиме також і відділ технагляду міської ради, який ще повинен повністю обстежити всі дороги міста та визначити об’єми робіт у поточному році.

«Я думаю, що протягом наступного тижня ми вже повинні мати повний звіт про стан доріг, на який ми накладемо план фінансування та календарний план виконання робіт», - зазначив Роман Заставний. – «Впевнений, що за два місяці ми повністю виконаємо заплановане».

За словами міського очільника, всі підрядники, що виконуватимуть роботи з ремонтування асфальтового покриття, повинні вкластися у відведені два місяці. Якщо цього не дозволятимуть погодні умови, вони повинні нарощувати згаяне за рахунок збільшення об’ємів робіт протягом доби.

Нагадаємо, що в даний час комунальні служби підсипають вибоїни щебенем, щоб уберегти дорожнє покриття від надмірного руйнування, у зв’язку з змінами в межах доби температури навколишнього середовища від плюсової, коли вода просочується в щілини, до мінусової, коли замерзлий лід витісняє асфальт.

Статьи

Страна
24.05.2024
10:14

Санкционный фронт: весеннее наступление

Новые меры, принятые весной союзниками Украины, усиливают зависимость российской экономики от Китая. Они также решают рыночные проблемы самих стран G7. Но не отвечают главным целям санкционного давления.
Донецк
22.05.2024
22:20

Почти 2 года после деоккупации: как восстанавливается Святогорск и громада после боевых действий

Святогорск – курортный город в Донецкой области, который в 2022 году пережил сильные обстрелы, предательство мэра и 3 месяца российской оккупации.
Донецк
22.05.2024
09:56

Полная «белочка». Донецкий дневник

Зато в каждой подворотне бывшей культурной столицы открываются вино-водочные магазины. И названия у всех красноречивые – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» и мое самое любимое – «Белочка».
Все статьи